Frits Jurrius meer dan 50 jaar werkzaam in de installatiewereld!

Op onze website kunt u online een afspraak maken voor onderhoud van uw CV ketel. Klik op de button onderhoudsafspraak.

WIJ ZIJN U GRAAG VAN DIENST

Offerte

Een offerte aanvragen bij Frits Jurrius of gewoon weten wat een bepaalde klus kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Onze diensten

Installatietechniek is een veelomvattend begrip. Niet alleen installatie van gas en water, maar zijn wij ook het juiste adres voor sanitair en verwarmingsinstallaties.

Onderhoudsafspraak maken

Tijd om onderhoud aan je CV-ketel te laten uitvoeren. Op onze site kun je online een afspraak maken. Natuurlijk kun je ons ook gewoon bellen!

U wilt ons bezoeken

  • Aerdtsedijk 26
  • 6913 KD Aerdt

Contact

Bedrijfsgegevens

  • IBAN: NL26RABO0327957557
  • BIC: RABONL2U
  • KvK nummer: 09067222
  • BTW-nummer: NL8007.11.506.B01

PROJECTEN

Enkele projecten die wij hebben uitgevoerd

Plaatsing van een gloednieuwe Nefit Trendline CV ketel met ernaast een Kaco Zonnepanelen omvormer.

OVER ONS

Van toen naar nu… De ideale combinatie van vader en zoon.

Frits Jurrius heeft in 1989 het installatiebedrijf overgenomen van zijn werkgever (Installatiebedrijf Jansen B.V.) en daarbij één werknemer meegenomen. De eerste vier jaren was het installatiebedrijf gevestigd in Tolkamer en daarna is Frits verder gegaan in Aerdt, alwaar het bedrijf nu nog steeds gevestigd is.

Naast de aloude degelijke ambachtelijke loodgieterswerkzaamheden, zoals het aanbrengen van dakbedekkingen en zinken goten, de werkzaamheden op gas-, water- en rioolgebied, is het installatiebedrijf met name bekend door de aanleg en onderhoud van centrale verwarming. Frits, sedert 2001 bijgestaan door zijn zoon Terry, heeft gekozen voor het merk Nefit. “Het beste merk met de minste storingen en met een gigantische service. Wat ons betreft een merk, waarvan wij hier alle ins en outs kennen en bovendien alle onderdelen ervan op voorraad hebben. Hierdoor hoeven wij de klant bij storingen niet in de kou te laten zitten.”. Terry heeft twee jaar ervaring opgedaan bij Helmink en Theunissen Installatietechniek in Doetinchem.

Installatiebedrijf Frits Jurrius hanteert een 24-uurs service. In geval van nood, is één telefoontje genoeg en uw probleem wordt zo snel mogelijk verholpen.

Installatiebedrijf Frits Jurrius is met de tijd meegegaan. Om ongelukken te voorkomen mogen vanaf 2019 erkende bedrijven met gecertificeerd personeel cv-ketels en warmwatertoestellen aansluiten en onderhouden. Installatiebedrijf Frits Jurrius is zo‘n gecertificeerd bedrijf! Kortom: alles in huis.

Frits & Terry Jurrius

WIJ ZIJN PAS TEVREDEN ALS OOK U DAT BENT!

FRITS JURRIUS
INSTALLATIEBEDRIJF

WIJ ZIJN DEALER VAN

AVG

De bescherming van persoonlijke gegevens van onze klanten en websitebezoekers staat bij de Frits Jurrius hoog in het vaandel.

ONDERHOUDSAFSPRAAK

Tijd om onderhoud aan je CV-ketel te laten uitvoeren. Klik op de button om online een onderhoudsafspraak te maken.

STUUR ONS EEN E-MAIL

U hebt een vraag of wilt informatie over de diensten van Frits Jurrius? Stuur ons een e-mail! Natuurlijk kunt u ons ook bellen
0316 24 73 61

OFFERTE

Offerte aanvragen bij Frits Jurrius of gewoon weten wat een bepaalde klus kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Klik op “offerte aanvragen”